Для чого потрібна 1с?

Для чого потрібна 1с?

Дуже часто у людей постає питання для чого їм програма 1С, що воно таке, чому вона така популярна і така дорога. Почнемо з кінця. Ціна. Можна просто аргументувати риторичним питанням – «А що в нас в країні дешево?». Та якщо серйозно, то така вартість програми більш ніж оправдана, адже це колосальна багаторічна праця цілої команди розробників, які створили ідеальне рішення для вашого бізнесу. На зорі свого існування 1С була програмою для ведення виключно бухгалтерського обліку, і багато хто так вважає і до сьогодні, але зараз це універсальний солдат, за допомогою якого можна управляти абсолютно усім вашим робочим процесом. Тільки уявити – весь бізнес в одній програмі! Таким чином, ми підійшли до питання для чого, власне, потрібна славнозвісна 1С. Тут, мабуть, просто варто спробувати, щоб зрозуміти про що йде мова, щоб відчути усю потужність функціоналу. Та все ж декількома словами про головне: ви миттєво можете отримати будь-який звіт про прибуток, залишок, збиток; отримати актуальну інформацію про робочий стан: скільки закупити, що продати зі знижкою, чи є залежаний товар, що купують краще; мати чітку зручну базу з вашими покупцями та партнерами, що допоможе налагодити системи зв’язку з ними. За декілька кліків мишкою ви можете отримати всю важливу інформацію в зрозумілій для вас формі. З  повним переліком можливостей ви можете ознайомитись за посиланням.

Чому ж програма 1С така популярна на просторах ринку? Все дуже просто – вона ідеальний коктейль для вашого бізнесу: величезний перелік можливостей, зрозумілий інтерфейс, що робить її доступною в освоєнні для всіх працівників. Зрештою, це конкурентоспроможний продукт, а точніше єдиний та неповторний у своєму роді, який може так багато.

Звісно, можна продовжити вести облік на папірцях чи в електронних таблицях, бо ви вже роками звикли так працювати та думаєте, що і так з усім потихеньку справляєтесь. Але ж і на Запорожці можна їздити, везе ж якось, та чомусь усі хочуть пересісти в стосилий позашляховик. Наш позашляховик «1С» гарантує вам комфортну поїздку. Готові? Пристебніть ремені безпеки. Поїхали!

Related posts